DailyOne

Όροι χρήσης

Πληροφορίες

Το περιεχόμενο του dailyOne έχει μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή/και θεραπεία που χορηγείται από το γιατρό σας ή από εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας.

Το περιεχόμενο της σελίδας είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση στο κοινό, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις (σύμφωνα με την άδεια Creative Commons):

Αναφορά Δημιουργού: Κάθε αναδημοσίευση πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς αυτήν.

Όχι Παράγωγα Έργα: Δε μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αποποίηση
Κάθε μία από τις παραπάνω συνθήκες μπορεί να παρακαμφθεί αν πάρετε άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων.

Όροι χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές

Οι πληροφορίες που παρέχονται από το dailyOne έχουν ως στόχο να ενισχύουν τη σχέση που υπάρχει μεταξύ ασθενή/επισκέπτη του δικτυακού χώρου και του θεράποντος ιατρού του/της, όχι να την αντικαθιστούν.

Αν είστε επαγγελματίας του χώρου της υγείας, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο σκοπός των πληροφοριών αυτών δεν είναι να αποτελέσουν υποκατάστατο του δικού σας κλινικού κριτηρίου ως λειτουργού στον χώρο της υγείας.
Αν είστε χρήστης του dailyOne, δεν πρέπει να θεωρήσετε την πληροφόρηση που σας παρέχεται ως επαγγελματική ιατρική γνώμη ή να τη χρησιμοποιήσετε για να αντικαταστήσετε τη σχέση σας με το γιατρό σας.

Δεν προσφέρουμε κάποια εγγύηση έγγραφη ή μη, άμεση ή έμμεση, σχετικά με την πληροφόρηση η οποία παρέχεται από το δικτυακό μας τόπο. Συγκεκριμένα, αποποιούμαστε κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, περιλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων ποιότητας ή καταλληλότητας για ορισμένους σκοπούς.
Αφήνεται, λοιπόν, σε εσάς η ευθύνη να αξιολογήσετε τις πληροφορίες και τα αποτελέσματα από τα εργαλεία που σας παρέχει ο ιστότοπος μας. Ορισμένες πληροφορίες στο δικτυακό μας τόπο πιθανόν να προέρχονται από εσάς ή από άλλους χρήστες. Δεν είμαστε υπεύθυνοι ούτε γι” αυτή την πληροφόρηση.

Πάντα φροντίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή το περιεχόμενο και είμαστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί σχετικά με τους οργανισμούς με τους οποίους είμαστε συνδεδεμένοι, έμμεσα ή άμεσα, αλλά δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε δικτυακό τόπο με τον οποίο είμαστε συνδεδεμένοι ή αυτούς στους οποίους θα οδηγηθείτε αφού χρησιμοποιήσετε ένα σύνδεσμο στο δικό μας ιστότοπο.

Επικοινωνία

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας του dailyOne που σας παρέχεται στο σύνδεσμο «Επικοινωνία» στο πάνω μέρος της σελίδας, για να μας στείλετε τα σχόλιά σας ή/και την κριτική σας. Σε περίπτωση που είστε δυσαρεστημένοι από το περιεχόμενο του ιστότοπου, η μόνη επανόρθωση είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

Πνευματικά δικαιώματα

Χρήση του περιεχομένου

Στην πράξη όλο το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός του dailyOne προστατεύονται από τους ελληνικούς νόμους πνευματικής και διανοητικής ιδιοκτησίας. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, να κατεβάσετε άρθρα στο δικό σας υπολογιστή για να τα διαβάσετε αργότερα, ακόμη και να τυπώσετε έναν αριθμό σελίδων για προσωπική σας χρήση.
Όμως δεν πρέπει να αφαιρέσετε από οποιοδήποτε αντίγραφο κάνετε σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και ανεξάρτητα από την μέθοδο αποθήκευσης του, τις σημειώσεις σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία που υπάρχει στο υλικό μας. Επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας.
Μεταξύ άλλων, αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να πωλήσετε ή να διαθέσετε με άλλον τρόπο τις πληροφορίες μας, να τις ξαναγράψετε ή να τις τροποποιήσετε, να τις αναδιανείμετε, να τις θέσετε στον δικό σας δικτυακό τόπο ή να τις χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς να έχετε πάρει προηγουμένως τη γραπτή συγκατάθεσή μας.

Δεν έχουμε αντίρρηση να έχετε έναν απλό σύνδεσμο στο δικό σας δικτυακό τόπο με το dailyOne.

Δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε σύνδεσμο με το dailyOne μόνο εάν ο δικτυακό σας τόπος περιέχει παράνομο, άσεμνο ή προσβλητικό περιεχόμενο, ή αν ο σύνδεσμος έχει με οποιοδήποτε τρόπο αρνητικό αντίκτυπο στην υπόληψή μας.
Όταν τοποθετείτε υλικό ή πληροφόρηση στο dailyOne, που είναι διαθέσιμα δημοσίως, μας δίνετε την άδεια χρήσης αυτής της πληροφόρησης, χωρίς όμως ταυτόχρονα αυτό να συνιστά και υποχρέωση μας για προβολή αυτής.

© 2011-2015 DailyOne. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.